Condor Tuňák kousky ve slunečnicovém oleji EK 170 g

Condor Tuňák kousky ve slunečnicovém oleji Ekvádor 170 g obsahuje 120 g čistého podílu tuňáka. Tuňák je vysoce ceněná mořská ryba z rodu makrelovitých, obsahuje plno prospěšných látek, konzumace tuňáka napomáhá pleti a zdraví zubů.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Připraveno pro květen 2024
Možnosti doručení
Kód: 996135
42 Kč 38 Kč bez DPH
Condor Tuňák kousky ve slunečnicovém oleji EK 170 g
Condor Tuňák kousky ve slunečnicovém oleji 170 g 2 min
Novinka Květen 2024
Exkluzivní nabídka
Exkluzivní nabídka
dovozce prémiových produktů
Dárek k objednávce
Dárek k objednávce
možnost výběru
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Přes 20 000 možností
Přes 22 000 možností
Zásilkovna | Balíkovna | GLS Parcel Shop

Condor Tuňák kousky ve slunečnicovém oleji Ekvádor 170 g obsahuje 120 g čistého podílu tuňáka. Tuňák je vysoce ceněná mořská ryba z rodu makrelovitých, obsahuje plno prospěšných látek, konzumace tuňáka napomáhá pleti a zdraví zubů.

Tuňák pochází z chladných vod Tichého oceánu nedaleko Ekvádoru a není tak příliš tučný.

Balení je složeno z větších kousků tuňáka a slunečnicového oleje. Neobsahuje žádné kosti, kůže. Maso proto krásně voní, má narůžovělou barvu, nezapáchá. Poctivé tuňákové kousky mají vysoký obsah bílkovin a malé množství tuku, splňují vysoké požadavky na zdravou a kvalitní stravu. Jsou bohaté na fosfor, železo, draslík, jód, zinek a vitamin A, B, E.

Doporučujeme použít i k přípravě sushi, když slijete přebytečný olej - maki, temaki, onigiri, onigirazu, gunkan. Vynikající kombinace s avokádem. 

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Po otevření, udržujte v chladu a brzy spotřebujte.

Složení

Tuňák pruhovaný celý 70%, slunečnicový olej, voda jedlá sůl.

Země původu

Ekvádor

Výživové údaje na 100g 

Energetická hodnota 793,63 kJ/189,41 kcal
Tuky 9,97 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,03 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 24,92 g
Sůl 1,38 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: