Omáčka na těstoviny z divočáka 180 g
Ragú z divočáka je velmi ceněným produktem pro svou téměř divokou chuť. Maso divokých prasat je tmavší a libovější než vepřové maso a obecně potřebuje delší dobu marinování, aby se snížila jeho intenzivní chuť.
Ragú z divočáka je velmi ceněným produktem pro svou téměř divokou chuť. Maso divokých prasat je tmavší a libovější než vepřové maso a obecně potřebuje delší dobu marinování, aby se snížila jeho intenzivní chuť. Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, připravené velmi pomalým vařením. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami.
Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.
Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.
Složení
Maso z divokých prasat 35 %, italské rajče, olivový olej, cibule, celer, mrkev, červené víno, sůl, česnek, muškátový oříšek, bílý pepř.
Skladování
Skladujte v chladném a suchém místĕ.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1085 kJ/263 kcal |
Tuky | 25g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5,9g |
Sacharidy | 1,4g |
z toho cukry | 0,5g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 6,6g |
Sůl | 1,5g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.