Představení koktejlů il miogusto v pražském Manifesto

Pražská čtyř denní akce ,,italský týden,, v Manifesto Market Praha Anděl, byla velmi úspěšná. Měli jsme možnost vám kromě klasických prosecco představit i novou značku italských koktejů il miogusto.

il miogusto se zrodilo během krásného letního večera někde v kopcích severní Itálie. Smícháním Prosecca s limoncellem vznikl velmi chutný nápoj. O několik let později se il miogusto stalo známou značkou il miogusto Italia a je dodáváno z Trevisa v Itálii různým zákazníkům v Evropě i daleko za hranicemi. Kromě výroby il miogusto vyrábí Treviso také různé vinné koktejly jako privátní značky pro různé supermarkety. 

    • il miogusto MELONSECCO frizzante - Bublinky s melounem, lepší už to být nemůže! MELONSECCO je nový trend z Itálie. Italské perlivé víno se svěžím melounem a nádechem máty. Tato kombinace vytváří lehce sladký nápoj, který je lahodný jako aperitiv, ale hodí se ke všemu. 
    • il miogusto LIMONSECCO frizzante - Objevte perlivé Limonsecco. Chuť je mixem čerstvého Limoncella a perlivého Vino Frizzante. Je to ideální nápoj pro teplé dny a vlahé noci. Limonsecco bylo dokonce zvoleno letním nápojem roku. Nadčasová bublina přímo z Itálie. 
    • il miogusto FRUTTI DI BOSCO frizzante - Frutti di Bosco je absolutně pro každého, kdo miluje červené ovoce. Šumivé bublinky se vzrušující chutí lahodných borůvek a ostružin z něj dělají obzvlášť chutný nápoj. Vřele doporučujeme jako lahodný aperitiv. 
    • il miogusto AMARENISSIMA frizzante - Seznamte se s Amarenissimou, bublinkami s chutí sladkých třešní. Tento trendy aperitiv je lahodně svěží a ideální na každou párty. Název Amarenissima pochází z třešní Amarene. 

ilmiogusto_detail-min

ilmiogusto_detail_party-min

ilmiogusto_banner_manifesto_2-min