Podle obsahu cukru
- BRUT NATURE (0-3 g/l zbytkového cukru) je výrazně suché, často označované jako „suché na kost“.
- EXTRA BRUT (0-6 g/l zbytkového cukru) je velmi suché.
- BRUT (0-12 g/l zbytkového cukru) je suché víno s vyváženou chutí, která není příliš sladká.
- EXTRA DRY (12-17 g/l zbytkového cukru) je středně suché s mírně sladkým nádechem.
- DRY (17-32 g/l zbytkového cukru) je středně sladké a velmi oblíbené víno.

Versetto Prosecco Asolo DOCG Superiore Brut má jasně světlě slámovou barva s jemnou, perzistentní pěnou a jemnozrnnou perleťí. Ve vůni se...

Villa Braida Prosecco DOC Brut má brilantní slámově žlutou barvou a jemné, perzistentní perlení. Vůně evokuje divoké květiny a bílé dužnaté ovoce....

Prosecco BATÍSO Asolo DOCG Superiore Brut má slámově žlutou barvu s jemnou, perzistentní pěnou a jemnozrnnou perleťí. Ve vůni se projevuje...

Lucie Prosecco Treviso DOC Extra Brut má aromatický buket, který je pro tuto odrůdu typický, spolu s živými minerálními tóny, náznaky chlebové...

Lucie Prosecco Rosé Millesimato Treviso DOC Brut má jemný růžový odstín a elegantní přetrvávající jemnou perleť. Ve vůni se...

Lucie Prosecco Treviso DOC Brut má světlou slámovou barvu se zelenkavými odstíny, s krémovou pěnou a jemnou perzistencí. Ovocná vůně křupavé hrušky...

Vigna Del Gal vino bianco Frizzante COL FONDO il Rito Extra Brut, často přezdívané jako FITNESS PROSECCO, díky svému velmi nízkému obsahu...

Villa Braida Prosecco Rosé DOC Millesimato Brut má brilantní, zářivě světle růžovou barvou a jemným, perzistentním perlením. Vůně připomíná...