Cukr bílý DERSUT - porcovaný 4g/ 10 kg
Porcovaný bílý cukr
Porcovaný cukr od italské značky Dersut je vhodný především do restaurací, kaváren, barů a dalších gastro podniků. Skvěle poslouží také ve firmách nebo jiných kancelářských prostorech. Cukr je hygienicky balen po 4g.
Porcovaný cukr od italské značky Dersut je vhodný především do restaurací, kaváren, barů a dalších gastro podniků. Skvěle poslouží také ve firmách nebo jiných kancelářských prostorech.Cukr je hygienicky balen po 4g.
Dostupné balení:
Gastro 1000 ks po 4 g
Family 100 ks po 4 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Od roku 1949 převzala hraběcí rodina Caballini ze Sassoferata malou pražírnu kávy, která v té době fungovala pouze 2 roky - Dersut Caffè z Conegliana.
V letech krátce po druhé světové válce byla káva velkým luxusem, který si mohlo dovolit pouze „pár vyvolených“. Právě nedostupnost kávy se pro rodinu Caballini stala tím největším motorem v rozvoji svého podniku. Díky svému obchodnímu duchu, pro který byla kvalita výrobků na prvním místě, firmu rok po roce stále více rozšiřovala. Hlavními styčnými body byly pro italskou firmu s kávou Benátsko, Trentino Alto Adige a Furlánsko. V roce 1954 bylo založeno seskupení pražíren kávy oblasti Triveneto, jejíž je Dersut zakládajícím členem. Toto seskupení je dodnes aktivní a v roce 2015 se rozšířila do celé Itálie.
RODINA GIANFRÉ
Byla to Elisabetta Gianfré, manželka hraběte Vincenza Caballiniho ze Sassoferrata, kdo chtěl převzít firmu Dersut Caffè z Conegliana Veneta a přeměnit ji ve společnost, která bude mít v budoucnosti úspěch. Zájem o tento obor je rysem rodiny: otec Luigi obchodoval se surovou kávou v Terstu, zatímco bratr Armando byl ve stejném městě majitelem Excelsior Industria Caffè Torrefatto. Tyto dvě firmy, které jsou obě do dnešní doby rodinnými společnostmi, spolu během let plodně spolupracovaly a staly se styčným bodem pražíren v oblasti Triveneto.
RODINA CABALLINI ZE SASSOFERRATA
Vincenzo Caballini ze Sassoferata, mladý muž s prestižní funkcí ve společnosti Fiat v Terstu, se v roce 1949 přestěhoval do Conegliana s manželkou Elisabettou, aby si splnili sen řídit pražírnu. Díky jemu dosáhla firma Dersut prvních úspěchů na trhu, takže mu byl pro jeho projevené průmyslové schopnosti v roce 1960 udělen titul Rytíře Italské republiky za zásluhy.
V sedmdesátých letech vstoupil do firmy i syn Giorgio, který je současným jednatelem, a po něm v devadesátých letech i Lara, vnučka zakladatele, která mu pomáhá s řízením firmy. I doktorka Giulia, mladší dcera hraběte Giorgia, se připravuje na vstup do firmy. Historie firmy Dersut je historií tří rodinných generací a bude pokračovat i v příštích desetiletích.