Delikatesy
Itálie, kolébka bohaté gastronomické kultury, je domovem delikates, které si získaly srdce gurmánů a milovníků dobrého jídla po celém světě díky své nekompromisní kvalitě. Náš sortiment zahrnuje autentické italské delikatesy od pečlivě vybraných malých výrobců, kteří se věnují tradičním metodám a používají pouze ty nejlepší suroviny.
Objednejte si kousek Itálie přímo do svého domova a prožijte nezapomenutelné chvíle s chutěmi, které odrážejí skutečnou esenci italské kuchyně.
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat...
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s...
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat...
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s...
Corso’s Extra panenský olivový olej (EVOO) 100 ml je vrcholným příkladem tradičního řemesla a pochází z regionu Lazio (střední Etrurie) neboli...
Extrémně velké zelené stolní olivy z Apulie v jihovýchodní Itálii, nabízí bohatou, pevnou a šťavnatou dužinu. Jejich chuť je jemně příjemná a...
Corso’s Extra panenský olivový olej (EVOO) 500 ml je vrcholným příkladem tradičního řemesla a pochází z regionu Lazio (střední Etrurie) neboli...
Italské pistáciové sušenky Cantuccini, pocházející z města Prato v Toskánsku, se vyznačují svým unikátním podlouhlým tvarem a dvakrát pečenou...
Chutné a voňavé, obohacené cibulí a aromatickými bylinkami, zvýrazňují grilované bílé maso a zeleninu. Podávejte je s mladými víny jako je...
Chutnají výborně samostatně nebo jako svačinka mezi přáteli v příjemné konverzaci, doprovázené lardem nebo čerstvými sýry, při popíjení dobrého...
Italské citrónové sušenky Cantuccini, pocházející z města Prato v Toskánsku, se vyznačují svým unikátním podlouhlým tvarem a dvakrát pečenou...