Podle obsahu cukru
- BRUT NATURE (0-3 g/l zbytkového cukru) je výrazně suché, často označované jako „suché na kost“.
- EXTRA BRUT (0-6 g/l zbytkového cukru) je velmi suché.
- BRUT (0-12 g/l zbytkového cukru) je suché víno s vyváženou chutí, která není příliš sladká.
- EXTRA DRY (12-17 g/l zbytkového cukru) je středně suché s mírně sladkým nádechem.
- DRY (17-32 g/l zbytkového cukru) je středně sladké a velmi oblíbené víno.
Řazení produktů
Výpis produktů
Versetto Prosecco Asolo DOCG Superiore Brut má jasně světlě slámovou barva s jemnou, perzistentní pěnou a jemnozrnnou perleťí. Ve vůni se...
Villa Braida Prosecco DOC Brut má brilantní slámově žlutou barvou a jemné, perzistentní perlení. Vůně evokuje divoké květiny a bílé dužnaté ovoce....
Vigna Del Gal Prosecco Treviso DOC Frizzante Nine Brut má světle slámově žlutou barvou, má jemnou texturu bublinek, hedvábnou pěnu. Vůně...
SUTTO Prosecco DOC Extra Dry má světle slámově žlutou barvu s krémovou pěnou a živou perzistencí. Ve vůni můžeme objevit lehké tóny broskví,...
Villa Braida Prosecco DOC Brut má brilantní slámově žlutou barvou a jemné, perzistentní perlení. Vůně evokuje divoké květiny a bílé dužnaté ovoce....
Příklad výlučně ručního zemědělství na strmých a zrádných půdách v kombinaci s technologicky vyspělým zpracováním navrženým tak, aby víno uchovalo...
Prosecco BATÍSO Asolo DOCG Superiore Brut má slámově žlutou barvu s jemnou, perzistentní pěnou a jemnozrnnou perleťí. Ve vůni se projevuje...




