Rizoto alla Boscaiola v sáčku 250 g
Vynikající rizoto alla Boscaiola je ideální volbou pro rychlý oběd či večeři. Termín "alla boscaiola" odkazuje na styl přípravy jídel s houbovou omáčkou nebo ragú.
Vynikající rizoto alla Boscaiola je ideální volbou pro rychlý oběd či večeři. Termín "alla boscaiola" odkazuje na styl přípravy jídel s houbovou omáčkou nebo ragú. Toto jídlo se může pyšnit mnoha místními variantami, kde kromě hub mohou být přidány další ingredience jako vepřové maso, a podle regionu také hrášek, černé olivy, cherry rajčata nebo smetana pro bohatší chuť.
Složení
Římská rýže (původ Itálie), cibule, sůl, česnek, rajčata, sušené hříbky min. 3 % (Boletus edulis, Boletus pinopilus, Boletus aereus, Boletus reticulatus), olivy, černý pepř.
Může obsahovat stopy: obilovin, ryb, měkkýšů, arašídů, sóji, mléka, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů, lupiny a vajec.
Postup přípravy
Na pánvi zahřejte olivový olej, vsypte obsah balíčku a zlehka restujte 2 minuty. Poté přidejte naběračku vývaru. Vařte na mírném ohni asi 25 minut, míchejte a vždy po odvaření přidávejte další vývar, opakujte do změknutí rýže. Nakonec můžete přidat nastrouhaný parmazán a nechte minutu odležet.
Skladování
Skladujte v chladném a suchém místĕ.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1437 kJ/343,44 kcal |
Tuky | 1,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3g |
Sacharidy | 73g |
z toho cukry | 5,6g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 8,3g |
Sůl | 2,54g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.