Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino 0,5 l
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.




Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Párování
Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, během jídla se hodí k prvním chodům a dezertům.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cider |
|---|---|
| EAN: | 8017938009137 |
| Objem: | 0,5 l |
| Obsah alkoholu: | 5 % |
| Teplota podávání: | 6 - 8°C |
| Uzávěr: | Zátka korunková - pivní |
| Země původu: | Itálie |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
