Stopper na šumivá vína Bedin
Stopper nebo-li uzávěr láhve na prosecco, cavu, sekty, champange a všechna ostatní šumivá vína, u kterých chcete uchovat svěžest, čerstvost a bohatost perlení až 3 dny.




Stopper nebo-li uzávěr láhve na prosecco, cavu, sekty, champange a všechna ostatní šumivá vína, u kterých chcete uchovat svěžest, čerstvost a bohatost perlení až 3 dny.
Zátka je dostatečně silná, aby v láhvi nezůstal žádný prostor pro průchod vzduchu. Vzduch prosakující do vína způsobí jeho oxidaci. Změní tak chuť a kvalitu vašeho vína nebo šampaňského. Ujistěte se, že při skladování láhve dostanete své peníze. Víno může vydržet dlouho, ale ve špatném prostředí a bez pořádného obalu nebude chutnat tak dobře. To je skvělé pro majitele barů a barmany. Při manipulaci s nápoji zákazníků musí být rychlí. Otevírání lahví pro ně nyní bude rychlejší a efektivnější.
Materiál: Nerezová ocel, plast, silikon
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.
V pozdních 60. letech propagovali první „Mostra del vino“ v Cornudě, tradiční výstavu vína, která přispěla k posílení vztahu mezi územím, jejími obyvateli a víny. Enrico Bedin, současný majitel, a jeho bratři Luigi, Denis a Damiano vstoupili do společnosti a postupně ji transformovali z tradiční farmy na moderní vinařství. Dnes má Società Agricola Colli Asolani 40 hektarů vinic.