Extra Brut
Prosecco v kategorii Extra Brut obsahuje 0 - 6 g zbytkového cukru na litr. Měl by se podávat vychlazený na 6-8°C a chutná skvěle jako aperitiv, ideální k čerstvým a mléčným sýrům, jako je mozzarella Bufala, která zředí pocit mastnoty. Sushi, syrové ryby, tatarák, nebo první chody s korýši nebo lehce smažené.

Bresolin Benny BIO Prosecco Asolo DOCG Superiore Extra Brut má světle slámově žlutou barvu, živou, lehkou a perzistentní perleť. Vůně je...

Varaschin vino Frizzante COL FONDO Extra Brut má světle slámově žlutou barvou se zelenkavými odlesky, má jemnou perlení získanou...

Pietrovecchio Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Brut má jasnou slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky, jemná a perzistentní...

Bresolin DiFondo vino bianco COL FONDO AGRICOLO BIOLOGICO Extra Brut má někdy lehce zakalenou slámovou barvu, což je způsobeno přítomností kvasinek...

Vedova Tarcisio Prosecco Frizzante COL FONDO Brut Nature má intenzivní slámově-žlutou barvou. Metoda Col fondo umožňuje dosáhnout přirozeného...

Prosecco BATÍSO Rive di Colbertaldo Valdobbiadene DOCG Superiore Extra Brut v limitované edici. Hrozny, které se používají k výrobě tohoto sektu,...

Vedova Tarcisio Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore Sui Lieviti Brut Nature je šumivé víno s brilantně slámově-žlutou barvou. Toto Valdobbiadene...