Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino 0,5 l
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Exkluzivní nabídka
dovozce prémiových produktů
Dárek k objednávce
možnost výběru
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Přes 22 000 možností
Zásilkovna | Balíkovna | GLS Parcel Shop
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Párování
Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, během jídla se hodí k prvním chodům a dezertům.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cider |
---|---|
Objem: | 0,5 l |
Obsah alkoholu: | 5 % |
Teplota podávání: | 6 - 8°C |
Uzávěr: | Zátka korunková - pivní |
Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.